logó szárnyak_3

Miről szól a ThetaHealing?

A cselekedeteink több, mint 90%-t a tudatalatti mintáink befolyásolják. Sokszor nem is értjük, hogy miért reagálunk idegesen, feszülten egy adott probléma kapcsán. 

Talán csak az tűnik fel, hogy pont ugyanazt csináltam, mint anyukám, vagy apukám, vagy egyik percről a másikra megváltozik a hangulatunk….de miért?

Ilyenkor bekapcsolnak a tudatalatti mintáink, és azok befolyásolják a döntéseinket az élet minden területén. 

Onnan tudod, hogy ez így van, hogy megismétlődnek a dolgok a párkapcsolatban, a munkában, a szülőkkel való kapcsolatban, vagy a tanulás kapcsán.

Észrevetted már, hogy

  • mindig ugyanolyan párt választasz magadnak?
  • az anyagi területen nem tudsz továbblépni?
  • a munkád során folyton hasonló problémákba ütközöl?
  • a barátaid mindig ugyanazokat a gombokat nyomogatják, amitől ideges leszel?

Mi a megoldás? Keressük meg a gyökér okát az adott problémának!
Mikor érezted magad így először?
Mikor voltál először ebben a helyzetben?
Kivel kapcsolatos ez a megélés?

Mondhatnád azt, hogy te soha semmire nem emlékszel. És igazad is lehet a tudatos szinten. De mi kicselezzük a tudatot. Theta állapotban egy meditáció segítségével rá tudunk találni a kiváltó problémákra.

Végig tudlak kísérni egy olyan folyamaton, ahol rá tudsz nézni olyan sérelmekre, negatív megélésekre, amikre a mindennapi életben nem emlékszel már, mert eltemetted mélyen, mélyen magadban. 

De tudd, hogy ez még mindig ott dolgozik benned, amíg meg nem oldod.

A folyamat során meggyógyítjuk ezeket a sebeket, elengedjük a negatív hitrendszereket, és pozitív érzéseket hozunk be helyette az életedbe.

Csupán egy dologra van szükség ehhez, hogy akard, és higgy a változás erejében. Tudd, hogy élhetsz egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet, ha elköteleződsz amellett, hogy meggyógyítsd a múltad.

Dönts egy boldogabb élet mellett!

Igent mondok lelkem gyógyulására!

Most ajándék  online 30 perces konzultációra várlak.
Élj a lehetőséggel, mert a helyek száma korlátozott. 

A további konzultációra Budapesten a Margit körúton, vagy ONLINE van lehetőség.

"nálam nagyon gyorsan jó eredményeket hozott..."

" Egy véletlen folytán jutottam el Rita Chikung óráira. Nagyon szeretek vele gyakorolni, mert a résztvevők igényeire szabja az órákat és hét elején mindig várom, hogy feltöltődjek energiával a gyakorlás által. Kicsit később elkezdtem ThetaHealing alkalmakon is beszélhetni Ritával. Már hallottam a ThetaHealingről, de még nem próbáltam előtte de nálam nagyon gyorsan jó eredményeket hozott. Rita nyugodtságával és profi hozzáállásával sokat segített hogy ennyire gyorsan jó irányú változásokat hozzanak a közös foglalkozások. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki akár egészségügyi akár lelki problémákkal küzd vagy csak észlel valamit magán amin szeretne javítani. ❤️"
"Kedves Rita!
A segítségeddel úgy érzem elindult valami, megtörtént valami, amire nagyon, nagyon régen szükségem volt már! Azt a kedves és lágy vezetést szerette a lelkem és benne tudtam maradni őszinte érzelmekkel a pillanatban. Sokat gondolok a képekre, melyet akkor kaptam 🥰 Hálásan köszönöm! 🙏"
Fajd Judit
" Rita Selina csodálatos terapeuta. Magabiztosan vezetett át a dimenziókon, hogy újabb lepel réteg hullhasson le az engem lelassító tényezőkről. Olyan mélységekbe/magasságokba hatoltunk be együtt, amely sorsfordító változásokat indított el az életemben. A folyamatban végig biztonságban éreztem magam általa, a szeretete pedig átölelte a teret. Szívből köszönöm!"
Földes Bori
írónő, női motivációs tréner
"Én személy szerint már vettem részt Ritánál Tao-csikung foglalkozáson és Thetahealing kezelésen is. De ami számomra az első és mondhatom legfontosabb volt, az az első alkalom, amikor is csak beszélgetni szerettem volna vele, viszont a másfél órás beszélgetés végére meghatároztunk az elkövetkező 3-4 hónapomat. Kitűztük a célokat és az odáig vezető utat is körvonalaztuk az esetlegesen adódó változtatásokkal együtt. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek akinek bárhol, az élet bármely területén van elakadása. Akik úgy érzik a múltjuk még a mai napig is rángatja vissza és nem engedi előre lépni a jelenben. És végül de nem utolsó sorban azoknak is ajánlom akiket érdekel, hogy milyen az amikor 10 kicsi sárkány futkározik a fejünkön. Keressétek bátran Ritát, ne féljetek segítséget kérni! Hétfőnként pedig várunk Titeket egy pihentető, új erővel feltöltő esti csikunk gyakorlásra. Én biztosan ott leszek!"
Károlyi Kriszta
a POSITEAM társadalmi startup vállalkozás angliai képviselője
"Ritával volt szerencsém chikung gyakorláson és theta healing kezelésen is részt venni. Mindkettőn nagyon alapos, és odafigyelő volt Rita, a hangja, lénye is rendkívül megnyugtató, empatikus. Sikerült oldódnom, egyensúlyba kerülnöm mindkét alkalommal. Szívből ajánlom! "