logo lila

Mi az a coaching?

A coaching egy minőségi ÉN IDŐ, ahol a teljes fókusz RAJTAD van, össze tudsz kapcsolódni saját érzéseiddel, gondolataiddal, LELKEDDEL.

Hogyan látod a mostani helyzetedet, hova szeretnél eljutni? Milyen érzések, gondolatok kavarognak benned, és mi az, ami még homályos számodra?

A coaching során perspektívát tudsz váltani és tudatosítani tudod saját működésedet. Teret és időt kapsz arra, hogy kimond gondolataidat, érzéseidet, így sokkal nagyobb rálátásod lesz saját életedre, sorsod mozgatórúgóira vagy éppen elakadásaidra.

A beszélgetéseink hatására kitisztul a kép, világossá válik, hogy mit tudsz tenni annak érdekében, hogy változást érj el a saját életedben.

DE EHHEZ TE IS KELLESZ.
Szükség van a nyitottságodra, a tenni akarásodra, és egy elköteleződésre, hogy VÁLTOZTATNI AKARSZ azon, ami már nagyon zavar, vagy egy helyzeten, amiben megrekedtél. Én azzal segítelek, hogy elővarázsoljuk belőled a MEGOLDÓKULCSOT.

A coaching egy támogató, segítő beszélgetés, ahol lehetőséged van arra, hogy megfogalmazd a téged foglalkoztató problémákat.

Egy olyan bizalmi légkör, ahol számodra biztosított a tér és az idő az önreflexióra, saját válaszaid megtalálására maximális figyelmem és segítő, támogató, irányított kérdéseim által. 

Egy párbeszéd, ahol a témák mélységét te határozod meg, amelynek során ráláthatsz saját gondolkodásmódodra és érzéseidre, amit talán korábban soha nem tettél meg ilyen részletesen, ilyen mélységben.

A coaching a jelenből kiinduló, és a jövő felé tartó folyamat. A múlttal csak olyan mélységig foglalkozunk, ami feltétlenül szükséges a jelen megértéséhez. A legjobb tudásom szerint arra törekszem, hogy releváns eszközök alkalmazásával egy olyan úton menj végig, ahol a végén a felismeréseid által meglátod a lehetőségeid, és az ezek kibontakozásához vezető lépcsőket. 

Én tehát nem adok tanácsot, hisz nem ez egy coach feladata. Ha ezt tenném, akkor bármi problémád adódna a jövőben, akkor nem saját magad próbálnád megoldani azt, hanem azonnal segítséget kérnél. 

Én a kérdések, az alkalmazott módszerek által eszközöket adok számodra, hogy a továbbiakban

a problémákat akár egyedül is képes legyél megoldani.

Milyen a coaching folyamat?

A tapasztalatok szerint – minimum 5 ülésből áll, hogy kellő idő álljon rendelkezésre az egymásra hangolódásra és a felmerülő témák átbeszélésére.

Amennyiben ez az 5 alkalom kevésnek bizonyul, a folyamat tovább folytatható.

Természetesen ennek az ellenkezője is megtörténhet, ha például a közös munka már 3 alkalom után eredményes, akkor a folyamat lezárható.

Az ülések 60 vagy 90 percesek lehetnek, heti vagy kétheti gyakorisággal. Két ülés között érdemes egy hetet várni, hogy feldolgozd magadban az előző alkalom felismeréseit, megértéseit, melyek megmozgatják a tudatos és a tudatalatti gondolataidat.  Két hétnél ritkább találkozó esetében megszakad a folyamat, eltűnhet a motiváció, e tenni akarás.

A részemről a teljes folyamat során a titoktartás alapvető, így biztonságban érezheted magad, őszintén feltárhatod gondolataidat, érzéseidet.

Személyesen Budapesten, vagy online találkozhatsz velem.

Belső mosoly meditáció

Ha elakad az energia áramlása, akkor rosszul érezzük magunkat fizikai és lelki szinten is. A CHI áramlását újra be lehet indítani fizikai szinten a hagyományos energetikai gyakorlatok elvégzésével, valamint lelki szinten azzal, hogy minél hamarabb felismerjük életünkben az elakadásokat és megoldást találunk ezekre.

Az általam is gyakorolt TAO csikung és a coaching segítségéval helyre tudjuk tehát állítani a testi-lelki egyensúlyt, felébresztjük magunkban a CHI áramlását. 

Ennek egyik eszköze a BELSŐ MOSOLY MEDITÁCIÓ, amit a 90 perces ülésen együtt is el tudunk végezni. Ez hasznos kiegészítőként képes felhangolni a lelkünk mellett a fizikai testünket is a coaching során elért energikus szintre.

Miért gondolod azt, hogy ha mindent ugyanúgy csinálsz, mint előtte, akkor annak más lesz az eredménye?

Lépj ki a komfortzónádból, ismerd meg jobban önmagad! 

Készen állsz arra, hogy elindulj?