logó szárnyak_3

Szakítás, válás után segítek nőknek...

… a lelki regenerálódásban, hogy minél hamarabb megtalálják ismét önmagukat.

✔️ Ha szeretnél egyedi, rád szabott megoldásokat, hogy a múlt lezárása után elindulhass az új lehetőségek felé, akkor itt jó helyen jársz. 

Nem tudsz kikecmeregni a szakítás, válás után érzelmi cunamiból?

🚫 Tudom, hogy belefáradtál ebbe az egész szakításba, esetleg a padlón vagy érzelmileg és nem is igazán tudod, hogy merre tovább.

🚫 Még visszarángatnak a múltba az emlékek, a fájdalom és a megbántottság érzése, akár 1 hónapja, akár 1-2 éve történt.

🚫 Tudom milyen az, amikor nincs kihez fordulni, nincs kivel megbeszélni, mert mindenki csak „jó tanácsokat” osztogat neked, de valójában senki nem hallgatja meg a mély, benned kavargó érzéseket.

🚫  Tudom, hogy milyen az, amikor az ember egyszerűen nem tudja, hogy mi a baj, elfogynak a megoldásai, és kétségbe van esve. hogy nem tud változtatni az őt elöntő érzéseken, az egyedülléten.

Csak jön, mint egy lavina, és mindent elsodor.

Ha eleged van abból, hogy

✖️ nem te irányítod a saját érzéseidet,

✖️ egyedül maradtál, és ez fáj,

✖️ belemerülj az önsajnálatba

…akkor a legjobb helyen vagy!

✔️ Melletted vagyok, hogy helyreálljon a lelki békéd, újra megtaláld magad, és meglásd magad előtt az új lehetőségeket és a tiszta szerelmet.  

Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, de nem volt ez mindig így...

Szkálosi Rita Selina vagyok, léleksimogató, boldogságcoach, ThetaHealing konzulens.

8 év házasság után, 2 kisgyermekkel léptem ki a házasságomból és átéltem mindazt, amin ilyenkor egy nő keresztül megy. Csalódottság, elkeseredés, kilátástalanság, félelem és aggodalom. Egy negatív spirál, amit ha nem állítunk meg be tud gyűrűzni egészen mélyre is.

 

Úgy éreztem, hogy segítségre van szükségem, hogy támogatást kapjak ebben a nehéz érzelmi helyzetben. És meg kell, hogy valljam őszintén, jó döntés volt.

Visszatekintve megértettem, hogy mi miért történt, mit, hol rontottam el, és mit tudok a jövőben másképp csinálni. Visszatért az önbizalmam, az életkedvem, és már alig vártam, hogy belépjen az életebe az a férfi, aki mellett már másképp tudom megélni önmagam.

❤️…és ahogy megszületett bennem a vágy az újra, néhány hónap múlva egyszer csak egy férfi megfogta a kezem, és azóta sem engedte el. ❤️

 

Te is megérdemled a boldog párkapcsolatot!

Azért lettem boldogságcoach, mert túl sokszor láttam, hogy a nők szakítás után nehezen tudnak felállni és új életet kezdeni. 

Túl sok a fájdalom és a csalódottság a szívükben, és sokáig eltart ez a felfokozott negatív érzelmi állapot. 

Ez kihat a mindennapi életükre, közérzetükre, munkájukra és esetleg gyerekeikre is.

✔️ Támogatás esetén ez a folyamat sokkal gyorsabb és feltöltőbb lehet. 

✔️ Hamarabb meg tud születni a megértés, az elfogadás és a továbblépés lehetősége a hozzám forduló nőkben, és el tudnak indulni egy új, stabil, szeretetteljes, boldog párkapcsolat kialakítása felé. 

✔️ Hiszem azt, hogy te is megérdemled a boldog párkapcsolatot, és tudom, hogy megvan benned minden képesség ahhoz, hogy ezt el is érd (csak elő kell csalogatnunk belőled.) 

✔️ Személyre szabott konzultációk keretében támogatlak abban, hogy helyreálljon a lelki békéd a szakítás után, felfedezd ismét saját magad, és meglásd az új utakat magad előtt. 

✔️ Olyan nők fordulnak hozzám bizalommal, akik elköteleződnek saját maguk boldogsága mellett, és szeretnének tenni azért, hogy a következő párkapcsolatuk ne szakítással végződjön.

✔️ Ha szeretnél kapcsolatban maradni velem, és a témában hasznos, érdekes tartalmakat olvasni, akkor ezt itt jelezheted. 

AJÁNDÉKBA megkapod a 20+1 tippet tartalmazó LELKI FRÖCCSÖT és egy 30 perces online KONZULTÁCIÓT.

✔️ Foglalj időpontot a 30 perces INGYENES, AJÁNDÉK konzultációra is.

Komplex, holisztikus módszer kialakítása.

Eredeti végzettségem okleveles közgazdász. Felmondásomig középvezetőként dolgoztam a közigazgatásban pénzügyi területen. 

Itt megtanultam a struktúrákat, a hatékonyságot, az időgazdálkodást, a rendszerben gondolkodást és a számok világát.

 

Azonban több, mint 23 éve foglalkozom azzal, hogy megértsem a saját érzéseimet, gondolataimat, a bennem és velem zajló folyamatokat. 

Ez egy hosszú út, több ezer óra tanulás, tanfolyamok, egyéni és csoportterápiák, könyvek, előadások, workshopok.
Mindegyik hozzátesz a mélyebb és átfogóbb megértéshez a számomra.

Az általam elvégzett képzések a teljesség igénye nélkül időrendi sorrendben: 

agykontroll, reiki, kineziológia, Tudatosság iskolája, ThetaHealing, life és business coaching, bioenergetikai terapeuta képzés, tarot képzés, lélektan képzés, Tao Csikung oktatói képzés, számmisztika, párkapcsolati coaching.

Ezek a képzések hozzájárultak egy olyan komplex, holisztikus módszer kialakításához, ahol a problémákat a múltban, a jelenben és a jövőben is kezelni tudjuk. 

Ez az időperspektíva lehetővé teszi a hozzám fordulók számára, hogy a gyökerekig visszanyúlva szüntessük meg a probléma okát, és feloldjuk a negatív hatásait a jelenre és jövőre nézve is.

✔️ Ha érdekelnek ezek a megoldások, a legjobb helyen vagy. Foglalj időpontot itt egy INGYENES online 30 perces beszélgetésre!

Miért szeretnek velem dolgozni az ügyfeleim?

✔️ Személyre szabott megoldásokat kínálok.

✔️ Maximális figyelem és fókusz rajtad és a megoldáson.

✔️ Rugalmasság, pontosság, kedvesség, figyelmesség.

✔️ Online konzultációs lehetőség.

✔️ Időpont foglalási lehetőség.

✔️ Titoktartás.

 

Ha eljött az ideje, hogy felállj a szakítás után, és elkezd az új életedet, akkor kérd a 20+1 tippből álló LELKI FRÖCCSÖT is az AJÁNDÉK konzultációval.