logo lila

Fotó: Brigi-Word

Smink: Tóth Rita Makeup
Ruha: SUNDAY

Mit adhat neked a gyógyító TAO Csikung gyakorlása kezdőként?

      EGYSZERŰ gyakorlatok segítségével helyre tudjuk állítani a fizikai TEST EGYENSÚLYÁT, majd a rendszeres gyakorlással meg is tudjuk ezt tartani.

A lassú mozgás és a meditációk segítségével nemcsak a szerveinket hangoljuk fel, hanem a LELKI BÉKÉT is megidézzük.

Csökken az életünkben a stressz, és elkezdünk másképp tekinteni az életünkre.

Kitakarítjuk a negatív érzelmeket, melyeket bezártunk a szerveinkben, és POZITÍV ÉRZELMEKRE cseréljük azokat.

A MOSOLY erejével növeljük a rezgésünket és beindítjuk az energiák áramlását az élet minden területén.

Hasonló szemléletű, gondolkodású emberekkel találkozhatsz

Ez nem csak egy testmozgás, annál sokkal több…észrevétlenül teremted meg a harmóniát az életedben……..CSAK KEZDD EL GYAKOROLNI, ÉS FIGYELD MEG A VÁLTOZÁST!

Online gyakorló órák minden hétfőn 19:15-20:15 között.

A taoista szemlélet szerint az egészség egyik lényeges eleme a harmónia és az egyensúly.

Ha megteremtjük a test számára a lehetőséget, képes az öngyógyító folyamatok beindítására, hiszen természeténél fogva az egyensúlyra törekszik.

A TAO Csikung célja, hogy a stresszt átalakítsuk életenergiává egyszerű gyakorlatok és a meditáció segítségével.

A Gyógyító Tao néven ismert rendszer megalkotója Mantak Chia mester. Ez egy olyan önsegítő módszer, amelyet a betegségek és a stressz gyógyítására, illetve megelőzésére, továbbá az élet egyéb területeinek előmozdítására használhatunk. Legfontosabb alapja az ÉLETENERGIA, azaz a CHI növelése egyszerű és hatékony mozdulatok segítségével.

A Gyógyító Tao a több évszázados taoista gyakorlatok korszerűsített változata, mely mindenki számára elérhető. 

Korábban ezeket a technikákat csak a beavatott mesterek és legközelebbi tanítványaik ismerhették, azonban Mantak Chia mester ezeket átfogó rendszerbe foglalta, és 1974-től tanítani kezdte Thaiföldön. 1978-ban hozta át ezt a tudást Amerikába, majd onnan Európába. Ma már Magyarországon is egyre népszerűbb ez a gyógyító mozgásforma, hiszen egyszerűsége miatt bárki gyakorolhatja.

 

Csak kezdd el és gyakorolj, hogy a stressz átalakuljon életenergiává!

Akik már kipróbálták....

"Én személy szerint már vettem részt Ritánál Tao-csikung foglalkozáson és Thetahealing kezelésen is. De ami számomra az első és mondhatom legfontosabb volt, az az első alkalom, amikor is csak beszélgetni szerettem volna vele, viszont a másfél órás beszélgetés végére meghatároztunk az elkövetkező 3-4 hónapomat. Kitűztük a célokat és az odáig vezető utat is körvonalaztuk az esetlegesen adódó változtatásokkal együtt. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek akinek bárhol, az élet bármely területén van elakadása. Akik úgy érzik a múltjuk még a mai napig is rángatja vissza és nem engedi előre lépni a jelenben. És végül de nem utolsó sorban azoknak is ajánlom akiket érdekel, hogy milyen az amikor 10 kicsi sárkány futkározik a fejünkön. Keressétek bátran Ritát, ne féljetek segítséget kérni! Hétfőnként pedig várunk Titeket egy pihentető, új erővel feltöltő esti csikunk gyakorlásra. Én biztosan ott leszek!"
Károlyi Kriszta
a POSITEAM társadalmi startup vállalkozás angliai képviselője
"Fantasztikus élményben volt részem Rita óráján. Megnyugtató, harmonikus személyisége, jól felépített programja által csodálatos belső képeket vetített ki bennem, izgalmas vizualizációt tapasztaltam meg. Nagyon feltöltő, meditatív elemekkel tarkított energiaáramoltatás zajlott - számomra meglepő módon - varázslatos új tapasztalás. Szívből ajánlom mindenkinek☀️💙💚💛🧡💜!"
"Aznap reggel olyan hangulatban ébredtem fel, hogy legszívesebben egész nap ágyban maradtam volna. Nem volt energiám, munkakedvem, képtelen voltam koncentrálni. Közeledett az óra, és többször megfordult a fejemben, hogy lemondom, de egy belső hang nem engedte; végül beléptem, és kis idő múlva kezdtem magamhoz térni. Rita kellemes hangja megnyugtatott, a fáradtságom ellenére sikerült követnem őt, de közben magamra is tudtam figyelni. Bár ismeretlen terepre tévedtem, örülök, hogy végül „bekopogtam” az órára, jó volt így kezdeni a hetet."